Polityka prywatności serwisu www.numispoland.pl

1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług .
2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

NUMIS POLAND Sp. z o.o.  z siedzibą ul. L. Okulickiego 35, 61-413 Poznań, NIP: 7811904992

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
6. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacji
7. poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
9. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.numispoland.pl Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Dodatkowo:

- Właścicielem sklepu www.numispoland.pl jest NUMIS.POLAND Sp. z o.o. S.k.. Właściciel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce prywatności.
- Każdego użytkownika odwiedzającego sklep internetowy obowiązuje aktualna Polityka prywatności, opublikowana na stronach sklepu.
- Użytkownik przeglądający oraz używający zasobów sklepu akceptuje zasady zawarte w tej Polityce prywatności.
- W związku z poszanowaniem prywatności użytkowników odwiedzających sklep internetowy www.numispoland.pl, wszelkie dane gromadzone przez sklep nie są udostępniane podmiotom trzecim.
- Podczas zamawiania produktów oraz korzystania ze sklepu internetowego www.numispoland.pl, w tym z formularza kontaktowego oraz formularza zamówień on-line Użytkownik może zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych. Dane te służą tylko i wyłącznie realizacji zamówień i odpowiedzi na zapytania skierowane przez formularz kontaktowy.
- Szczegóły dotyczące wykorzystywania plików cookies zostały szczegółowo opisane w Polityce cookies
- Sklep internetowy www.numispoland.pl korzysta z narzędzia Google Analytics, które służy analizie odwiedzin stron sklepu i którego właścicielem jest Google Inc. Dane gromadzone w analizach i statystykach Google Analytics są w pełni anonimowe i nie pozwalają na identyfikację użytkowników.

 
























 

110947
Dzisiaj
W sumie
38
110947

Twoje IP: 54.162.159.33
Data: 2018-09-20 14:10:53

     Nasz dane kontaktowe:

     NUMIS POLAND Sp z o.o Sp.K.
       60-562 POZNAŃ,
       ul. Stanisława Przybyszewskiego 18/28
     
       tel. +48 730 355 999

         sklep@numispoland.pl
         https://www.facebook.com/Numis.Poland